Results for schilders haarlem

+
+
+
+
+
+
+
+

     schilders haarlem
 
Jan Vermeer van Haarlem I Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Jan Vermeer van Haarlem I ook Jan van der Meer van Haarlem I genoemd gedoopt Haarlem 22 oktober 1628 begraven aldaar 25 augustus 1691 was een Noord-Nederlands schilder en tekenaar. Hij was de oudste zoon van Jan Vermeer 1600-1670 en broer van Isaac Vermeer. Hij was een leerling van Jacob de Wet I. Van Vermeer van Haarlem zijn landschappen en winterlandschappen bekend. Hij was vader van de schilders Jan Vermeer van Haarlem II en Barend van der Meer. Bronnen noten en/of referenties. Biografische gegevens bij het RKD-Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis. Instituut voor Nederlandse Geschiedenis 1.
Faber Schilders De betaalbare schilder in Haarlem en omstreken.
Het resultaat mag er zijn en het werk is zeer vakkundig uitgevoerd. Faber Schilders werkt keurig netjes en levert echt wat het belooft! Faber Schilders uit Haarlem levert inderdaad de kwaliteit die dit bedrijf garandeert! We zijn zeer tevreden en komen zeker weer terug bij Faber Schilders. Ik kan Faber Schilders dan ook zeker aanbevelen. Fijn dat het ook zo op korte termijn kon. Rest me nog te zeggen dat we heel tevreden zijn. Het ziet er prachtig uit. Fijn dat het ook zo op korte termijn kon. De schilder was ook prettig in de omgang. HIER ZIJN WIJ TE VINDEN. Faber Schilders / De schilder voor Haarlem en omstreken.
Gezicht op Haarlem met bleekvelden Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Gezicht op Haarlem met bleekvelden. Gezicht op Haarlem met bleekvelden is een schilderij van de Nederlandse kunstschilder Jacob van Ruisdael olie op linnen 1149 x 876 centimeter groot gemaakt tussen 1670 en 1675. In 1887 kwam het schilderij voor het eerst in de handel toen de verzameling van de Duitse graaf Kaspar Heinrich von Sierstorpff geveild werd te Berlijn. In 1949 werd het werk verworven door het Kunsthaus Z├╝rich waar het nog steeds te zien is.

Contact Us